Menu

Scentsy Geursystemen

Scentsy Geursystemen

Vul uw leven met heerlijke geuren

Scentsy staat bekend om de geweldig mooie warmers met hun heerlijke waxgeuren. De wax wordt verwarmd met een laagvoltage lampje of verwarmingselement in plaats van een vlam, dus rook- en roetvrij. Doordat de warmers minder heet worden dan traditionele waxwarmers met een waxinelichtje is Scentsy een stuk veiliger in gebruik.

Scentsy is nog niet zo lang verkrijgbaar in Nederland en daarom misschien nog niet zo bekend. Maar ik ben overtuigd van de kwaliteit. Daarom ben ik Scentsy consulente geworden. Naast warmers en wax biedt Scentsy nog veel meer producten zoals kinderknuffels, dierenproducten, wasproducten, bodyproducten, autoproducten en schoonmaakproducten. Scentsy is dus meer dan alleen mooie warmers en geuren!

Interesse in de producten van Scentsy? Vraag gerust de online catalogus aan of bezoek mijn Scentsy webshop waar u de mooiste warmers en diffusers en meer dan 80 geuren vindt. Als Scentsy consulente ben ik ook te boeken voor een thuisparty. Deel de liefde van Scentsy!

Scentsy Warmers en Wax

  • Wax smelt d.m.v. laag-voltage lampje
  • Voor een sfeervolle ambiance in de kamer
  • Hoogwaardige materialen, handgemaakte details

Scentsy Diffusers en Oliën

  • De meest geavanceerde diffuser op de markt
  • U hoeft geen gedestilleerd water te gebruiken
  • Een paar druppeltjes olie en geniet van de geweldige geur

Scentsy Geurbloem

  • Elegante geurbloem die elke ruimte opfleurt
  • Neerzetten waar u wilt, geen stopcontact nodig
  • Geniet onmiddellijk van de Scentsy geursensatie

Waarom Scentsy?

Over mij

Om de wellness beleving van mijn klanten te verhogen, zocht ik naar de perfecte geurbeleving die niet alleen lang zou meegaan maar die ook veilig genoeg was om in mijn salon te gebruiken.

Bij Scentsy heb ik gevonden wat ik zocht. In de prachtige geurwarmers van Scentsy smelt de geurwax veilig door een laagvoltage lampje of verwarmingselement. De volledig natuurlijke geuren van Scentsy maken de sfeer in mijn salon compleet.

Wilt u thuis ook zo’n heerlijke geursensatie? Koop dan de Scentsy producten direct in de salon of in mijn webshop of boek mij voor een thuisparty.

Scentsy Warmers en Wax

De geur van wellness bij u thuis

Ik vind het belangrijk dat het in mijn salon heerlijk ruikt. Dat verhoogt de wellness beleving van mijn klanten. De geuren van Scentsy maken dat gevoel helemaal compleet. 

In de prachtige geurwarmers van Scentsy smelt de geurwax veilig door een laagvoltage lampje of verwarmingselement.

Wilt u dat heerlijke wellness gevoel thuis langer vasthouden? Koop dan de Scentsy producten direct in de salon of in mijn webshop of boek mij voor een thuisparty.

Maak kennis met Scentsy

Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Maar ik ben dan ook overtuigd van de kwaliteit en de heerlijke geuren van Scentsy.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Scentsy geursystemen? Vraag dan vrijblijvend de online catalogus bij mij aan of boek mij voor een Scentsy party bij u thuis. Ik weet zeker dat u net zo enthousiast wordt over Scentsy als ik!

Stuur een bericht