Menu

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen over een behandeling, de PUURR huidverzorging of ZeN rituelen of wilt u meer informatie over de heerlijke Scentsy producten? Stuur mij dan gerust een berichtje.

Contactgegevens

Puur Nadine
J.C. de Haanstraat 6
2161 CM Lisse
06 – 49 66 99 81
info@puurnadine.nl

KvK 64639614

Openingstijden
Maandag – Woensdag
09.00 – 17.00 uur

Donderdag – Zondag
Gesloten
Behandeling uitsluitend op afspraak.

Stuur een bericht

Boek online uw afspraak

Afspraak maken?

Kies een behandeling en datum en uw afspraak staat direct in mijn agenda. Een WhatsApp bericht sturen kan ook, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Omdat mijn klanten mijn volledige aandacht verdienen, kan het zijn dat ik de telefoon niet kan beantwoorden als u belt. Krijgt u de voicemail? Spreek dan duidelijk uw naam en nummer in.

Afspraak verzetten of annuleren?

Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Wilt u een afspraak verzetten of annuleren? Dat mag kosteloos, maar wel minimaal 24 uur van te voren.

Stuur bij voorkeur een WhatsApp bericht. Bellen kan ook maar dan krijgt u waarschijnlijk de voicemail; spreek dan duidelijk uw naam en de datum van uw afspraak in.

Over mij

Mijn naam is Nadine Cozijn-Mikula. In 2016 heb ik mijn eigen salon opgericht: Puur Nadine.  Door diverse trainingen te volgen en uiteenlopende behandelingen te geven, leerde ik verschillende methodes om uw huid vakkundig te verzorgen.

Bij Puur Nadine bied ik u professionele schoonheidsbehandelingen en massages tegen een betaalbare prijs. Sinds 2019 ben ik tevens gediplomeerd (medisch) pedicure en aangesloten bij ProVoet.