header puur nadine
Schoonheidsbehandelingen
header puur nadine
Massages
header puur nadine
Spotaway
previous arrow
next arrow

Puur genieten van voetverzorging door Puur Nadine

voetverzorgingVoeten raken makkelijk beschadigd. Door factoren van buitenaf kan de vochthuishouding van uw voeten uit balans zijn. Daarom hebben uw voeten een goede verzorging nodig.

Bij Puur Nadine kunt u terecht voor (medische) pedicurebehandeling en cosmetische voetverzorging. Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet.

(Medische) Pedicure behandeling

Realiseert u zich wel eens dat uw hele gewicht voornamelijk op uw voeten neerkomt? En wist u dat u wanneer u zere voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert waardoor er rug- of nekklachten kunnen ontstaan? Ik zorg niet alleen voor mooie verzorgde voeten maar verzorg ook specifieke voetklachten zoals eelt, likdoorns, kloven of nagelproblemen.

Als gediplomeerd pedicure ben ik gespecialiseerd in verschillende technieken. Door het volgen van workshops, cursussen en andere bijscholing blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Pedicures die zijn aangesloten bij ProVoet staan voor hygiëne en kwaliteit. Alle leden van ProVoet zijn verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden.

Mijn specialisaties zijn:

  • diabetische voet
  • reumatische voet
  • nagelbeugels bij ingroeiende nagels
  • nagelreparaties
  • orthese

Cosmetische voetverzorging

Bij cosmetische voetverzorging draait alles om het mooier maken van uw voeten. Daarnaast geeft een cosmetische voetverzorging u een heerlijk ontspannen gevoel. Puur genieten dus!

Verwen uw voeten bij Puur Nadine

Een voetbehandeling van Puur Nadine is ontspannend en verzorgend. Eerst worden uw voeten goed gereinigd. Na het voetenbadje worden uw voeten gescrubd en gemasseerd. Eelt wordt vakkundig en pijnloos verwijderd. Uw teennagels worden geknipt en gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Tot slot een mooi lakje en uw voeten kunnen er voorlopig weer tegen.